Patru accidente rutiere produse în Alba, în ultimul weekend

La data de 12.10.2013, ora 08.38 , pe DN 7 la km 348, în intersecția cu DJ 704, în afara localității Șibot, C. C.M., de 36 de ani, din comuna Şibot, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un tir condus de un cetăţean turc, în vârstă de 41 de ani.
În urma accidentului o femeie în vârstă de 45 de ani, din comuna Şibot, pasageră în autoturism, a suferit fractură de claviculă şi omoplat stâng şi a rămas internată în spital iar conducătoarea auto şi o altă pasageră, în vârstă de 32 de ani, din Cugir, au suferit leziuni corporale uşoare.
Cercetările sunt continuate.

La data de 13.10.2013, ora 19,38, pe DJ 107 la km 53, pe raza municipiului Blaj, F.I., un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Sîncel, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de o căruţă nesemnalizată corespunzător, condusă de G.N., de 42 de ani, din comuna Păuca, judeţul Sibiu, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentelor căruţaşul a suferit leziuni corporale uşoare.
Cercetările sunt continuate.

În data de 13.10.2013, ora 13.45, Politia oraşului Ocna Mureş a fost sesizată cu privire la faptul că la spitalul din Aiud s-a prezentat un bărbat, victimă a unui accident rutier.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că M.S., o femeie în vârstă de 40 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce a efectuat o manevră de mers înapoi cu un autoturism, pe strada Uiorii din Ocna Mureş, l-a acroşat pe C.V., de 65 de ani, din comuna Unirea, care circula pe o bicicletă.
În urma accidentului biciclistul a suferit mai multe leziuni şi a fost transportat de către conducătoarea auto la spitalul din Aiud unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne însă internat.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.
Pe numele ei au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 13.10.2013, orele 16.55, Poliţia Oraşului Zlatna a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe raza localităţii Meteş, a avut loc un accident rutier.
Din primele cercetări efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului, a rezultat că B.A.D., de 21 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, în direcţia Alba Iulia – Zlatna, pe raza localităţii Meteş, fără se asigure în mod corespunzător, s-a angajat într-o depăşire şi a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus.
În urma accidentului o femeie în vârstă de 38 de ani şi două minore de 11 şi 14 ani, pasagere în autoturismul condus de B.A.D., au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportate la spitalul din Alba Iulia unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.
Cercetările sunt continuate, pe numele conducătorului auto fiind întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Recomandari

Alte Articole