Padurarul Matei Nicolaie (Nichi Ardeal) a fost ales presedintele Comisiei Economice a CL Sebes! El voia 1,7 milioane de euro de la Primaria Sebes. Reviewed by CD on . Primaria Sebes a mai castigat un proces intentat de SC Nichi Ardeal Construct SRL, reprezentata prin Matei Nicolaie, acum consilier local. Omul de afaceri, care Primaria Sebes a mai castigat un proces intentat de SC Nichi Ardeal Construct SRL, reprezentata prin Matei Nicolaie, acum consilier local. Omul de afaceri, care Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Padurarul Matei Nicolaie (Nichi Ardeal) a fost ales presedintele Comisiei Economice a CL Sebes! El voia 1,7 milioane de euro de la Primaria Sebes.

Padurarul Matei Nicolaie (Nichi Ardeal) a fost ales presedintele Comisiei Economice a CL Sebes! El voia 1,7 milioane de euro de la Primaria Sebes.

Padurarul  Matei Nicolaie (Nichi Ardeal) a fost ales presedintele Comisiei Economice a CL Sebes! El voia 1,7 milioane de euro de la Primaria Sebes.

Primaria Sebes a mai castigat un proces intentat de SC Nichi Ardeal Construct SRL, reprezentata prin Matei Nicolaie, acum consilier local. Omul de afaceri, care are mai multe firme in insolventa sau in faliment si care isi asigura cele cateva sute de alegatori ca va face foarte multe lucruri pentru binele orasului, a cerut de la Primaria Sebes, din banii contribuabililor, nu mai putin de 1,7 milioane de Euro! In data de 04 mai 2016, in Dosarul 3199/107/2015, Tribunalul Alba a respins cererea acestuia: ,,Respinge cererea formulată de reclamanta SC NICHI ARDEAL CONSTRUCT SRL, cu sediul în …, înmatriculată la ORC sub nr. …, CUI …, prin administrator judiciar EXPERT INSOLVENŢĂ SPRL, cu sediul în …, prin administrator special Matei Nicolae în contradictoriu cu pârâtul MUNICIUL SEBEŞ PRIN PRIMAR, cu sediul în …. Obligă reclamanta la plata către pârât a sumei de 2500 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, care se depune, sub sancţiunea nulităţii, la Tribunalul Alba. Pronunţată în şedinţă publică azi, 04 Mai 2016.”
Aceeasi solutie dar de data aceasta DEFINITIVA a fost data si de catre Curte de Apel Alba Iulia, zilele trecute: ,Respinge recursul declarat de reclamanta Nichi Ardeal Construct SRL şi recursul incident declarat de paratul Municipiul Sebeş prin Primar împotriva sentintei nr. 330/04 05 2016 pronuntata de Sectia de contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Alba. Definitiva. Pronuntata în sedinta publica din data de 28 10 2016. Document: Hotarâre 1591/2016 28.10.2016” (http://portal.just.ro/57/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=10700000000088695&id_inst=57)
Referitor la acest proces, Matei Nicolaie ne-a declarat ca: ,,Nu am pierdut nimic. Timpul le va rezolva multe.”
Cu toate acestea, consilierul local, din partea Partidului Verde, padurarul Matei Nicolae a fost ales presedintele Comisiei Economice din cadrul Consiliului Local Sebes, adica el analizeaza cum vor fi cheltuiti banii contribuabililor. El, care voia 1,7 milioane de Euro de la Primaria Sebes!…
Matei Nicolaie ne-a spus ca ii place ,,porecla” de padurar: (,,Chiar imi place ,,porecla” asta”) cu care este alintat prin oras iar referitor la alegerea sa in functia de presedinte al Comisiei Economice din cadrul Consiliului Local Sebes a precizat: ,,Ca sunt sau nu presedintele comisiei economice mai putin conteaza (a fost propunere altora pe care DOAR am acceptat-o, cum pot tot la fel de bine sa ma ,,doara la patina”. Vom reveni.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus