Ovidiu Oroian, doctorul si farmacistul care vindeca oamenii prin alimentatie! Cel mai bun specialist in diagnosticarea prin rezonanta!

 

            Daca vreti sa nu mai platiti mii de lei pe consultatii si medicamente, daca vreti sa nu mai stati la cozi prin spitale, daca vreti sa aflati cu ce probleme de sanatate va confruntati, fara a mai face zeci de analize, daca vreti un diagnostic rapid, care nu necesită alte investigații medicale și o rezolvare rapidă și facilă a problemelor de sănătate, daca vreti sa va vindecati prin alimentatie, va recomand sa apelati la doctorul si farmacistul Ovidiu Oroian, specialist in biorezonanta! Scriu aceste randuri,  dupa ce eu, mama, sotia, rudele si prietenii mei am beneficiat de serviciile acestuia. Spun doctor, farmacist  si specialist in biorezonata, pentru ca, Ovidiu Oroian  a absolvit medicina la Universitatea Carol Davila din Bucuresti, farmacia la Universitatea Iuliu Hatieganu din Cluj Napoca si s-a specializat in biorezonanta la CNM College of Naturopathic Medicine Irlanda. 

          Diagnosticarea prin biorezonanta se face la cabinetul din Aiud sau, luni si marti, la cabinetul din Alba Iulia. Procedura e simpla. Pacientul tine in mana, un electrod electromagnetic, culpat la un calculator, apoi, medicul  noteaza pe o foaie de hartie, toate problemele de sanatate cu care se confrunta pacientul si tratamentele alimentare necesare. Costul unei sedinte este de 70 de lei. 

         Poate ca nu as fi scris aceste randuri daca mama mea nu ar fi fost salvata de la moarte de Ovidiu Oroian. La o varsta inaintata (atunci avea 83 de ani), a fost indopata cu medicamente de medicul de familie si de alti medici specialisti. Ba, unul dintre doctori mi-a spus ca este grav bolnava si nu mai are mult de trait! Am apelat atunci la Ovidiu Oroian care a constatat ca, medicamentele pe care le inghitea zilnic, ii faceau mai mult rau decat bine. I-a spus sa renunte la tratament si i-a prescris cateva vitamine, pe care le avea lipsa in organism, precum si o alimentatie adecvata. Mama si-a revenit in cateva zile.

           Ovidiu Oroian este un om modest, cum putini am cunoscut in viata mea. Nu stie ca am scris acest articol si poate ca o sa se supere, dar eu cred ca oamenii trebuie sa se bucure si sa profite de serviciile acestui om minunat. Il gasiti la telefon 0766492509 sau 0723510900. Scuze si ,,Jos Palaria” in fata dumneavoastra, Domnule Oroian!

Iosif Gligor

Recomandari

Alte Articole