Obraznicia, nesimtirea tinerilor procurori si avocati ii socheaza pe colegii lor mai in varsta! Trei avocati stagiari din Alba au ramas fara contracte!

 

     Procurorii si avocatii cu vechime sunt de-a dreptul indignati, de obraznicia si comportamentul  unora dintre tinerii care au intrat recent in sistem!

Unul dintre procurorii respectati din judetul Alba, mi-a relatat ca, o parte dintre mai tinerii lui colegi din Alba dar si din tara ,,sunt atat de increzuti si obaznici incat te lasa fara cuvinte! Majoritatea nu saluta, nu raspund la salut, cred ca totul li se cuvine! Atitudinea lor este de-a dreptul inexplicabila! E putin spus ca le lipsesc cei sapte ani de acasa!”

La fel se petrec lucrurile si in Baroul Alba. Trei dintre avocatii indrumatori au decis sa anuleze contractele pe care le aveau cu cei trei tineri avocati stagiari, din cauza obrazniciei si a modului de comportare total inadecvat pentru aceasta profesie. Si se pare ca urmeaza si alte cazuri.,,Noi, avocatii indrumatori, cu vechime, care incercam sa impartasim din experienta noastra, suntem de-a dreptul socati de atitudinea tinerilor stagiari! Ca sunt obraznici si indolenti, e putin spus! Stiu doar sa ceara, se pretind dumnezei! Nu saluta, nu accepta sfaturi, cred ca le stiu pe toate! Fereasca sfantul sa incerci sa-ti expui vreun punct de vedere, care nu este pe placul lor!”- ne-a declarat cu indignare, unul dintre avocatii cu experienta.

Nu vrem sa acuzam pe toata lumea, exista si tineri care pot fi luati drept modele, dar, din pacate, in foarte multe cazuri, situatia este cea relatata  mai sus. Oare spre ce ne indreptam?

Iosif Gligor

Recomandari

Alte Articole