Oamenii care locuiesc langa cimitir traiesc mai putin si se imbolnavesc mult mai repede! Reviewed by CD on . Oamenii care locuiesc langa cimitir traiesc mai putin si se imbolnavesc mult mai repede! Iata doar cateva dintre constatarile specialistilor. ,,Înainte de a cum Oamenii care locuiesc langa cimitir traiesc mai putin si se imbolnavesc mult mai repede! Iata doar cateva dintre constatarile specialistilor. ,,Înainte de a cum Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oamenii care locuiesc langa cimitir traiesc mai putin si se imbolnavesc mult mai repede!

Oamenii care locuiesc langa cimitir traiesc mai putin si se imbolnavesc mult mai repede!

Oamenii care locuiesc langa cimitir traiesc mai putin si se imbolnavesc mult mai repede!

Oamenii care locuiesc langa cimitir traiesc mai putin si se imbolnavesc mult mai repede! Iata doar cateva dintre constatarile specialistilor.

,,Înainte de a cumpăra o casă, este important să apreciați ceea ce se află în vecinătate. Cea mai reușită localizare a casei va fi lângă un parc, scuar sau o fântână. Refuzați achiziția dacă locuința se află lângă un cimitir, o închisoare sau un spital.” ( https://fasingur.info/ce-fura-din-energia-casei-10-interdictii-majore-potrivit-invataturii-feng-shui/)

,,Conexiunile necrotice cu timpul slăbesc organismul omului (acționează ca o bombă cu ceas), și ulterior apar diferite disfuncții fiziologice, emoționale,mentale, sociale, și medicii la prima fază de dezvoltare a maladiei, strâng din umeri, nu văd care ar fi cauza problemei.” – ,, În 80% de cazuri, diabetul zaharat apare din cauza conexiunilor necrotice (chakra a 3-a), iar restul 20% din cauza modificărilor genetice. În 15%-20% cauza astmului reprezintă conexiunea necrotică la chakra a 5-a. Legătura necrotică la chakra a 4-a cauzează boli ale inimii, sânilor, sistemului respirator; la chakra a 3-a probleme cu organele situate în regiunea abdominală; la chakra a 2-a (regiunea bazinului) probleme cu sistemul renal, reproductiv; la prima chakră probleme diverse legate de sânge, sistemul imunitar, sistemul osos, muscular, picioare și de sănătatea omului în ansamblu. ” ( http://www.cosmoenergetica.ro/conexiuni_necrotice.html)

,,Energiile din propria locuinta pot fi “stricate” cand “in casa noastra a murit cineva sau s-a sinucis, cand avem unghiuri negative de la alte cladiri in fata usii noastre sau cand privim spre un cimitir” ( https://ziare.com/life-style/decoratiuni-interioare/nu-ti-merge-deloc-bine-ai-putea-avea-casa-intemnitata-experti-feng-shui-1227702)

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus