Oameni cu care ne mândrim! George Sima, tânărul care face sebeşenii fericiți de Craciun!

 

       George Sima este un lăcătuș mecanic din Sebeș care știe ce înseamnă lipsurile materiale. Când era copil, ii scria lui Moș Crăciun să-i aducă diverse jucării, pe care si le dorea cu ardoare. Chiar daca Moșul nu-i îndeplinea dorințele, aprecia si singura portocala pe care o primea an de an. Spera sa fie mai bine la anul. Când a mai crescut si a dezlegat povestea cu Moș Crăciun, a înțeles realitatea. In familie lucra doar tatăl si, dintr-un singur salariu, era greu sa le îndeplinească toate dorințele celor patru copii ai săi, George si încă trei surori.

      George Sima nu a uitat niciodată Sărbătorile de Iarna ale copilăriei sale. In urma cu trei ani a decis să se implice in viața celor nevoiași si să-i ajute să-și împlinească visele, măcar de Crăciun. A făcut apel la câțiva prieteni apropiați si împreună au cumpărat cozonaci, portocale, banane, dulciuri, șampanie pentru copii, jucării etc. Au impachetat bunurile in 21 de pachete si, in Ajunul Craciunului, au bucurat inimile celor mari si mici. 

       Anul trecut, numărul prietenilor care i s-au alăturat lui George a crescut si peste 40 de copii si familii au avut un Crăciun mai fericit ca niciodată. Bucuros ca inițiativa sa nu lasă indiferenți sebesenii,  George a decis sa ajute si mai multe familii. A înființa pe Facebook, un grup intitulat: ,,Ajut din inima, pentru oameni” si a solicitat sprijinul celor care  simt la fel. Inițiativa nu a rămas fără succes! 209 oameni s-au înscris pe grup, pana in prezent. ( https://www.facebook.com/groups/690044475275078?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=1370039627275556)

Clar ca anul acesta Craciunul va fi mult mai frumos, pentru zeci sau sute de familii din Sebeș! Si asta, datorită unor oameni precum George Sima! 

Tot timpul am spus ca omul sfințește locul! As mai adăuga doar ca exista si oameni cu care ne mândrim. Unul dintre aceștia este George Sima.

Recomandari

Alte Articole