O tânără din Alba Iulia a fost înșelată la efectuarea unui schimb valutar neautorizat

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au continuat cercetările faţă de M.M., o femeie de 39 de ani, din Negoi, judeţul Dolj care este cercetată penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune, fiind bănuită că în data de 21 octombrie a.c., la efectuare unui schimb valutar, a înşelat-o pe o tânără din Alba Iulia cu suma de 1.580 lei.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că M.M. este bănuită de comiterea şi a altei fapte de înşelăciune ce a fost reclamată poliţiei în data de 4 septembrie 2014.
Astfel, se pare că în data de 4 septembrie, în jurul orelor 12,30, în timp ce se afla în zona unei case de schimb valutar de pe B-dul Victoriei din Alba Iulia, M.M. a abordat-o pe o femeie în vârstă de 61 de ani, din Alba Iulia căreia i-a oferit un schimb valutar mai avantajos decât cel afişat de casa de schimb valutar.
După efectuarea tranzacţiei femeia a constatat că în schimbul celor 300 de euro vânduţi a primit doar 170 de lei şi a anunţat poliţia.
Cercetările sunt continuate.

Recomandari

Alte Articole