O nouă rundă de testări ale Sistemului RO-ALERT. Reviewed by CD on . În perioada 15.07 - 28.07.2019, în intervalul orar 09:00 - 12;00 , la nivelul județului Alba, va avea loc o nouă rundă de testări ale Sistemului RO-ALERT. Activ În perioada 15.07 - 28.07.2019, în intervalul orar 09:00 - 12;00 , la nivelul județului Alba, va avea loc o nouă rundă de testări ale Sistemului RO-ALERT. Activ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O nouă rundă de testări ale Sistemului RO-ALERT.

O nouă rundă de testări ale Sistemului RO-ALERT.

O nouă rundă de testări ale Sistemului RO-ALERT.

În perioada 15.07 – 28.07.2019, în intervalul orar 09:00 – 12;00 , la nivelul județului Alba, va avea loc o nouă rundă de testări ale Sistemului RO-ALERT. Activitatea are scopul de a examina functionarea sistemului, prin transmiterea unor mesaje de test către telefoanele mobile aflate in raza celulelor de telefonie mobilă din anumite zone*.

Telefoanele configurate pentru receptia mesajelor RO-ALERT și care se vor afla în aria de acoperire a celulelor din zonele selectate pentru  testare vor recepționa următorul mesaj _„TEST! Acesta este un mesaj pentru testarea sistemului RO-ALERT. Nu se impune aplicarea măsurilor de autoprotecție”_ . Modurile de afișare și sunetele de avertizare sunt diferite în funcție de modelele telefoanelor mobile.

Pentru a primi mesajele transmise de IGSU si structurile sale teritoriale, recomandăm cetățenilor să se asigure că pe terminalele mobile sunt realizate setările corespunzătoare. Informațiile privind configurarea telefoanelor, în funcție de model și de operatorul de telefonie mobilă, sunt puse la dispoziția publicului pe portalul www.ro-alert.ro și pe site-urile operatorilor publici de rețele de comunicații mobile.

Asigurăm opinia publică asupra necesității și utilității derulării acestor activități de testare a sistemului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus