Primaria Alba Iulia preconizeaza finalizarea lucrarilor la o noua cresa pana in luna septembrie. Amplasamentul cresei este pe strada Alexandru cel Bun, in fosta cladire a centrului de dializa, aceasta fiind complet reabilitata si structurata conform normelor in vigoare. In prezent se executa finisajele interioare si se lucreaza la instalatia de incalzire. In acelasi timp se finalizeaza reteaua de canalizare exterioara.

Cresa va avea toate dotarile necesare, desfasurate pe o suprafata utila de 742,9 mp. Capacitatea estimata de gazduire este de 60 de copii. In urmatoarea perioada se vor face toate demersurile necesare pentru asigurarea personalului care va deservi cresa.

“Proiectele noastre in sfera invatamantului prescolar sunt si vor ramane o prioritate. In prezent am reusit sa modernizam toate institutiile de invatamant prescolar si sa construim altele noi. Mai avem prevazuta o gradinita in Ampoi, insa momentan suntem pregatiti sa finalizam aceasta investitie care va completa necesitatile actuale pentru acest segment de varsta. Nu ne vom opri aici, pentru ca o comunitate solida se construieste pornind de la grija fata de cei mici si sprijinul oferit parintilor prin existenta acestor facilitati.” Mircea Hava – primar.

Valoarea investitiei este de 1 240 000 lei TVA inclus.

Recomandari

Alte Articole