O femeie a murit într-un incendiu produs la o casă din comuna Bucium

În seara zilei de 19.07.2014, ora 23.43, Poliţia oraşului Abrud a fost sesizată prin numărul de urgenţă 112 de către S.S.D., de 61 de ani, din municipiul Târgu Mureş, despre faptul că a izbucnit un incendiu la un imobil pe care îl deţine în comuna Bucium, judeţul Alba.
La faţa locului s-a constatat că locuinţa femeii era cuprinsă de flăcări, iar incendiul s-a extins şi la un alt imobil învecinat.
După lichidarea incendiului la parterul imobilului respectiv a fost găsit, carbonizat, cadavrul lui S.S.D., care a fost depus la morga Spitalului Orăşenesc Cîmpeni, in vederea efectuării necropsierii, în urma căreia s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă şi s-a datorat “carbonizării prin incendiu”.
Totodată, în incendiu a fost ars în proporţie de 80% şi un autoturism care s-a aflat parcat lângă imobilul femeii, pagube fiind produse şi la imobilul vecin, care a ars în proporţie de 60% .
Pentru lichidarea incendiului au intervenit efectivele Gărzii de Intervenţie Cîmpeni din cadrul I.S.U. Alba, Formaţiei Civile de Pompieri Abrud şi Fundaţia Pompierilor Voluntari Abrud.
Cauza producerii incendiului urmează a fi stabilită de specialişti din cadrul I.S.U. Alba.
Cercetările continuă.

Recomandari

Alte Articole