O femeie din Alba Iulia și-a înjunghiat soțul, după o ceartă la beție

În această dimineață, la ora 01,00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată  prin 112, de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că între el şi soţia sa a avut loc un conflict în timpul căruia a fost tăiat cu un cuţit, în zona abdominală. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că în noaptea de 12/13.09.2013, pe fondul consumului de alcool, între cei doi soţi s-a produs un conflict spontan şi o altercaţie în timpul căreia Voirica S., de 25 de ani,din Alba Iulia, i-a aplicat soţului său o lovitură în zona abdominală, cu un cuţit.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde a fost diagnosticat cu ,,plagă înjunghiată”, fără a-i fi afectate organele vitale.
Pe numele femeii au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe urmând ca în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei şi de concluziile medico legale ce vor fi formulate, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei sale.

Recomandari

Alte Articole