O femeie din Alba Iulia a fost păcălită cu 6000 de lei, printr-un simplu apel telefonic

În după amiaza zilei de ieri, 05.06.2013, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 61 de ani, din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că în data de 04.06.2013, a fost victima unei infracțiuni de înşelăciune, în urma căreia a pierdut suma de 6.000 de lei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în data de 04.06.2013, în jurul orelor 12,30, femeia a fost contactată pe telefonul fix de o persoană care s-a prezentat ca fiind reprezentantă a societăţii de telefonie, care i-a spus că a câştigat un premiu în valoare de 8.000 euro iar pentru a intra în posesia premiului trebuie să transmită, prin intermediul unei firme de transfer rapid, o taxă de 6.000 lei.
Femeia a trimis suma pe numele persoanei indicată de apelantă, iar ulterior a realizat că a fost înşelată.
Poliţiştii au identificat până în prezent un suspect în cauză, un bărbat de 22 de ani din municipiul Constanţa, pe numele căruia victima a depus suma de bani.
Activităţile de cercetare sunt continuate pentru identificarea tuturor autorilor în vederea tragerii lor la răspundere penală sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune şi recuperarea prejudiciului.

Recomandari

Alte Articole