O femeie căzută aseară în râul Mureş a fost salvată de poliţiştii Serviciului de Operaţiuni Speciale

În data de 12.12.2012, la ora 19,42, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba  fost sesizat de către un cetăţean, în legătură cu faptul că, în zona podului rutier din Oarda de Jos, o persoană a căzut în râul Mureş. Dispecerul 112 a dirijat prin staţie echipajul de siguranţă publică.

Mesajul a fost recepţionat şi de unul dintre poliţişti Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba care tocmai ieşise din serviciu şi se pregătea să plece acasă şi care, împreună cu alţi 3 colegi, au hotărât să intervină şi să acorde sprijin echipelor specializate. Agent şef adjunct Gîrjoabă Constantin, agent principal Raţiu Ovidiu, agent şef Lazăr Radu şi agent şef Marginean Stelian s-au deplasat imediat la faţa locului şi cu ajutorul unei scări din frânghie au scos-o pe femeia care era căzută în apă şi care stătea agăţată cu mâinile de un mal de gheaţă.

Victima, în vârstă de 55 de ani, din Alba Iulia, a fost preluată de o ambulanţă, în stare de conştientă şi transportată la spitalul din Alba Iulia. 

În timpul intervenţiei unul dintre poliţişti a căzut în apă însă a fost scos imediat de către colegii săi, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care victima a ajuns să cadă în râu, în cauză neexistând suspiciuni de comiterea vreunei infracţiuni.

 

 

Recomandari

Alte Articole