O bătrână din Cugir a fost înșelată cu suma de 3000 de lei, prin metoda „ACCIDENTUL”

Ieri, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată prin plângere de către o persoană, domiciliata în oraşul Cugir, judeţul Alba, cu privire la faptul că la data de 13.12.2013, a fost înşelată de persoane necunoscute cu suma de 3.000 lei.
Din primele date obţinute poliţiştii au stabilit că la data de 13.12.2013 în jurul orelor 13.00 victima a fost contactată telefonic de către o persoana de sex masculin care s-a recomandat ca fiind un avocat şi îl reprezintă pe fiul vecinei sale, care a avut un accident de circulație produs în municipiul Cluj Napoca, iar pentru ca victima accidentului sa nu formuleze plângere la poliţie are nevoie de suma de 3.000 lei.
Fără a lua legătura cu familia celui implicat în accident pentru a verifica realitatea informaţiilor primite şi având în vedere bunele relaţii cu vecina sa, victima, o femeie în vârstă de 65 de ani, s-a deplasat la o unitate bancară şi in contul comunicat de apelantul escroc a depus suma de 3.000 lei, ulterior constatând ca a fost înșelată.
În continuare poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de înșelăciune, fapta pedepsită de art. 215, din C.P.

Recomandari

Alte Articole