Munții Apuseni în topul CNN al celor mai frumoase locuri de vizitat în Europa Reviewed by CD on . Celebrul post american de televiziune CNN a inclus Munții Apuseni în topul celor mai frumoase 17 destinații din Europa. În articolul publicat la începutul lunii Celebrul post american de televiziune CNN a inclus Munții Apuseni în topul celor mai frumoase 17 destinații din Europa. În articolul publicat la începutul lunii Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Munții Apuseni în topul CNN al celor mai frumoase locuri de vizitat în Europa

Munții Apuseni în topul CNN al celor mai frumoase locuri de vizitat în Europa

Munții Apuseni în topul CNN al celor mai frumoase locuri de vizitat în Europa

Celebrul post american de televiziune CNN a inclus Munții Apuseni în topul celor mai frumoase 17 destinații din Europa. În articolul publicat la începutul lunii decembrie, Apusenii sunt recomandați ca o destinație ideală de vară, cu temperaturi răcoroase și trasee neaglomerate care te poartă prin pajiști străvechi și piscuri calcaroase.

Sunt amintiți lupii și urșii bruni care pot fi zăriți prin munți, precum și variatele trasee de tipul via ferrata din zona Vadu Crișului.

muntii apuseni in topul cnn

Pe lângă Munții Apuseni, au mai fost incluse în recomandările CNN și destinații turistice precum: Munții Picos de Europa (Spania), Insulele Lofoten (Norvegia), Efes (Turcia), Avignon (Franța), Lisabona (Portugalia) sau Parcul Național The Cairngorms (Scoția). Lista completă poate fi găsită în articolul publicat de CNN Travel.

foto: instagram.com/muntii.apuseni

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus