Municipiul Sebeș își protejează cetățenii. CORT DE TRIAJ LA SPITALUL DIN SEBEȘ, CA MĂSURĂ DE PREVENȚIE. Reviewed by CD on .   În curtea Spitalului Municipal Sebeș a fost montat și funcționează, începând de vineri, un cort de triaj, cu personal medical specializat. ÎN CORT SE VA   În curtea Spitalului Municipal Sebeș a fost montat și funcționează, începând de vineri, un cort de triaj, cu personal medical specializat. ÎN CORT SE VA Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Municipiul Sebeș își protejează cetățenii. CORT DE TRIAJ LA SPITALUL DIN SEBEȘ, CA MĂSURĂ DE PREVENȚIE.

Municipiul Sebeș își protejează cetățenii. CORT DE TRIAJ LA SPITALUL DIN SEBEȘ, CA MĂSURĂ DE PREVENȚIE.

Municipiul Sebeș își protejează cetățenii.  CORT DE TRIAJ LA SPITALUL DIN SEBEȘ, CA MĂSURĂ DE PREVENȚIE.

 

În curtea Spitalului Municipal Sebeș a fost montat și funcționează, începând de vineri, un cort de triaj, cu personal medical specializat.

ÎN CORT SE VA EFECTUA TRIAJUL RAPID, cu accent pe ancheta epidemiologică pentru pacienții care prezintă febră și/sau simptome respiratorii, cu scopul depistării rapide a cazurilor la risc pentru infecții virale respiratorii, tip gripă / COVID -19 și PENTRU A REDUCE LA MINIMUM RISCUL TRANSMITERII infecției gripale / COVID – 19 la pacienții cu alte patologii ( AVC – accident vascular cerebral, infarct miocardic acut, traume multiple, boli pulmonare, diabet etc.)

VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI TOATE MĂSURILE DE PREVENȚIE NECESARE ȘI SĂ RESPECTAȚI REGULILE IMPUSE DE AUTORITĂȚI! În acest mod ne ajutați să vă protejăm.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus