Mii de bolnavi vindecați de doctorul si farmacistul Ovidiu Oroian, specialist in biorezonanță! Fără spitalizare, tratamente dureroase si medicamente cu reacții adverse! 

Ovidiu Oroian este doctor, farmacist  si specialist in biorezonata. El a absolvit medicina la Universitatea Carol Davila din Bucuresti, farmacia la Universitatea Iuliu Hatieganu din Cluj Napoca si s-a specializat in biorezonanta la CNM College of Naturopathic Medicine Irlanda. Modest, cu o inteligență sclipitoare si cu un cumul de cunoștințe medicale ce rar mi-a fost dat sa vad, Ovidiu Oroian a vindecat mii de bolnavi. Fără sa mai plătească mii de lei pe consultații si medicamente, fără sa mai stea la cozi prin spitale, fără sa mai facă zeci de analize. 

       In fiecare zi de marți, Ovidiu Oroian este prezent la cabinetul sau din Alba Iulia, iar in restul săptămânii, la farmacia sa naturista din Aiud. Pacienții care ii calcă pragul sunt diagnosticați cu ajutorul biorezonantei. Procedura este foarte simplă. Pacientul tine in mana, timp de aproximativ un minut, un electrod electromagnetic, cuplat la un calculator, prin care se transmit unde de frecvență joasă ce străbat organismul, iar la ieșirea lor din corp sunt analizate și înregistrate de computer. Acest lucru permite diagnosticarea oricărei afecțiuni acute, subacute sau cronice, cu o acuratețe de 90-50%, din timp, în faze incipiente deficiențele sau modificările patologice la nivelul structurilor de unde energetice generate la nivelul tesuturilor, organelor sau celulelor organismului. Pentru comparație, RMN-ul depistează afecțiuni de gastroenterologie cu o precizie de 30-34%.

            Informațiile furnizate de aparatul de biorezonanță sunt fundamental diferite față de cele oferite de radiografii și analize de sânge. Odată măsurate nivelurile de vitamine, aminoacizi, nutrienti, minerale, enzime, zaharuri, toxine, hormoni, bacterii, fungi, virusuri, sănătatea și echilibrul organelor interne, aparatul compară toate aceste valori cu normele etalon din baza de date. De fapt aparatul descoperă orice lucru care afectează starea de sănătate. Aparatul depisteaza din timp anumite boli, cum ar fi cancerul, tumorile, etc., înainte ca acestea să se manifeste în corpul fizic, având în vedere că mai întâi dezechilibrul apare în sfera bioenergetică a organismului, și de-abia apoi în corpul fizic. Acest lucru este extraordinar, deoarece permite depistarea din timp a acestor boli când ele încă nu pot fi detectate prin alte metode de diagnostic, ceea ce permite o excelentă profilaxie a lor. Testarea permite depistarea infecțiilor în toate organele și sistemele de organe – viruși, microbi, micoze, invazii parazitare (stafilococ, streptococi, liamblia, trihomonada, chlamidia, ureoplasma etc), starea imunității ș.a.

       Marele avantaj este ca, după diagnosticare, doctorul si farmacistul Ovidiu Oroian le prescrie pacienților si tratamentul naturist pe care trebuie să-l urmeze, precum si regimul alimentar, care este deosebit de important, in orice afecțiune. Soția lui Ovidiu, Mihaela Oroian este asistenta la farmacia naturista din Aiud si are grija ca aici sa existe majoritatea produselor naturiste necesare. Pe ea o puteți suna si pentru programări, la numărul de telefon 0723510900. 

      De ce am ținut sa scriu aceste rânduri?! Pentru ca, de 6 ani, eu nu am mai fost nici într-un spital si nici nu am avut probleme grave de sănătate. Pentru asta trebuie să-i mulțumesc doctorului si farmacistului specialist in biorezonanță, Ovidiu Oroian! Este unul dintre oamenii cu care ne mândrim!

Iosif Gligor

Recomandari

Alte Articole