Medicul ginecolog Mostafa Ismail cercetat si de procurori, dupa ce Colegiul Medicilor si Avocatul Poporului s-au sesizat!

 

        Procurorii confirma ca medicul ginecolog Mostafa Ismail este cercetat si intr-un alt caz, cel al Georgianei C. din Cugir: ,,Organele de cercetare penală au dispus începerea urmăririi penale in rem pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 alin. 2 și 3 cod penal, fiind cercetată o faptă petrecută în anul 2019, săvârșită în dauna persoanei vătămate. La acest moment procesual, în continuare, cercetările se desfășoară cu privire la săvârșirea aceleiași infracțiuni pentru care s-a dispus începerea urmăririi penale in rem, vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 alin. 2 și 3 cod penal, dosarul aflându-se în stadiul cercetărilor in personam, iar numitul M.H.M.I. are calitatea procesuală de suspect în această cauză.”- au declarat procurorii pentru alba24. 

         In articolul precedent relatam faptul ca Avocatul Poporului s-a sesizat in cazul medicul ginecolog Mostafa Ismail si acesta este cercetat si de Colegiul Medicilor Alba, dupa ce Iuliana, o tanara de 25 de ani, aflata in ingrjirea doctorului de peste un an si jumatate, a intrat in coma. Mentionam ca doctorul Mostafa Ismail este medic ginecolog, cu carte de munca la Spitalul Orasenesc Cugir, dar lucreaza si la Clinica Afrodita din Sebes, Clinica Afrodita din Orastie, Centru Medical Chirurgical Doctor Cibu din Alba Iulia si Policlinica Astra din Sibiu, asa dupa cum rezulta de pe paginile acestor unitati medicale.

         Dupa aparitia acestor articole in presa locala si regionala, alte acuze grave au aparut pe paginile de socializare, la adresa doctorului Mostafa Ismail. Vom reveni.

Foto Facebook

Recomandari

Alte Articole