Medicul ginecolog Mostafa Ismail cercetat de Avocatul Poporului si Colegiul Medicilor Alba dupa ce tanara pe care o ingrijea a intrat in coma. Sotul femeii cere pedepsirea acestuia!

             Managerul Spitalului Cugir, Florin Arion, ne-a declarat ca medicul ginecolog Mostafa Ismail este cercetat de Avocatul Poporului si Colegiul Medicilor Alba dupa ce Iulia, o tanara de 25 de ani, a intrat in coma la ATI, dupa o banala anestezie.           

            Iulia a fost internată la Spitalul Orășenesc Cugir, pentru efectuarea unei intervenții laparoscopice sugerate de doctorul ginecolog Mostafa Ismail a cărui pacientă era de aproximativ un an și jumătate. După administrarea primei doze de anestezic, aceasta nu a reacționat cum ar fi trebuit și i-au fost afectate funcțiile vitale. Medicul  a încercat să o readucă în starea de conștiență, dar nu  a reușit. Doctorul Mustafa a inițiat un masaj cardiac, fără nicio modificare a stării pacientei. Între timp echipei medicale s-a alăturat și un medic internist și un medic pneumolog. S-au încercat toate manevrele cunoscute de către echipa de medici, însă fără a se îmbunătăți starea pacientei. S-a încercat și traheostomie însă s-a renunțat pentru că era mai puțin important decât trimiterea la terapie intensivă în timp util. Apoi a sosit terapia mobilă intensivă și a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

           Starea de sanatate a Iuliei este in continuare foarte grava. Managerul Spitalului Orasenesc Cugir, Florin Arion, ne-a spus ca a fost sesizat Colegiul Medicilor din Alba si s-a sesizat si Avocatul Poporului. 

             Sotul Iuliei, profund afectat, a scris pe pagina de Facebook: ,,Iulia în viata mea și a familiei e o binecuvântare, am avut zile fericite impreuna, acum însă, cand trecem prin aceasta grea incercare sperăm ca Dumnezeu sa ne îndrume pe calea aflarii adevărului, sa fie deschisa o ancheta medicala conform solicitărilor familiei depuse prin avocatul ales, presa sa ne sprijine cu ancheta jurnalistica pentru ca posibilii vinovați sa nu mai aplice astfel de „tratamente” altor oameni și noi ca familie sa suferim atât de mult”.

Foto Facebook

Recomandari

Alte Articole