Medicul de familie, agramat, Madalina Vesa scrie ca ,,fiecare medic face ce ii taie capul”, ii face ,,ipocriti ” pe medicii specialisti si isi cearta bolnavii!

 

           Intr-o postare pe Facebook, medicul de familie Madalina Vesa se simte ofuscata si isi scrie (agramat) naduful fata de medicii mai scoliti ca ea, in timp ce isi cearta proprii bolnavi. Redau intocmai din postare (greselile gramaticale ii apartin): ,,Da, in acest moment am o problema cu unii ginecologi . Pt ca le-a luat sansa unor femei de a se vaccina sii acum sunt absolut terorizate , dar si pt ca nu recomanda vaccinarea impotriva HPV ului ( virus ce cauzeaza cancer cervical). Haosul ce ne-a cuprins este si din cauza faptului ca fiecare medic face ce ii taie capul , ca recomandarile nu sunt unitare. Chiar daca o majoritate dintre noi facem ce trebuie , faptul ca tacem si nu luam atitudine impotiva acestor impocriti, ne face sa  fim partasi. … Degeaba urlati prin telefon la mine ( sau asistenta), sa va dau un tratament mai bun , ca sunteti in dureri , nu am ce sa va dau. Nu exista tratament specific pt covid, exista doar PREVENTIE ! Daca nu faceti ceva sa preveniti aceasta boala sau complicatiile ei, nu aveti dreptul sa va revoltati impotriva mea , doar pt ca v-am recomandat vaccinarea si nu functioneaza ”tratamentul” minune a tipei de la Oradea( luat de d-voastra, nu recomandat de mine)  . Dumenzeu v-a dat armele sa nu va imbolnaviti . Daca le refuzati , devine doar problema voastra, nu a medicului de familie sau a statului.”

      Las cititorii sa comenteze, eu doar va reamintesc o parte din Juramantul lui Hipocrate: ,,Odată admis printre membrii profesiunii de medic: -Sănătatea pacienţilor va fi pentru mine obligaţie sacră; -Voi păstra secretele încredinţate de pacienţi chiar şi după decesul acestora; -Voi menţine prin toate mijloacele onoarea şi nobila tradiţie a profesiunii de medic; -Colegii mei vor fi fraţii mei… Fac acest jurământ în mod solemn, liber, pe onoare.”

      Succes doamna doctor si nu uitati ca primiti foarte multi bani,  tocmai pentru ca aveti in ingrijire, acesti bolnavi, care va roaga sa-i ajutati.

                        

                 Iosif Gligor

           

Recomandari

Alte Articole