Măsuri pentru fluidizarea traficului pe arterele principale din Alba Iulia

Odata cu prima ninsoare din acesta iarna, prioritatea administratiei locale a devenit fluidizarea traficului pe arterele principale din oras, dar si interventiile pe strazile din cartiere. In momentul de fata se actioneaza cu material antiderapant (clorura de magneziu si sare) imprastiat de trei autospeciale pe principale artere colectoare din oras. De asemenea echipe mixte vor actiona in diverse parcari de pe raza orasului pentru utilizarea in conditii mai bune a acestor facilitati.

Locuitorii pot semnala orice neajuns privitor la accesul in anumite zone din oras neacoperite inca de echipajele de deszapezire la numarele de telefon 0258 813534 (Administrarea Domeniului Public) si 0258 813856 (dispecerat Salprest). Pentru o colaborare cat mai eficienta intre institutiile implicate in gestionarea activitatilor specifice in aceasta perioada, s-a corelat graficul personalului ce asigura permanenta. In acest fel orice sesizare va putea fi solutionata, in functie de prioritati, 24h din 24.

Pentru a evita neplacerile din trafic, locuitorii municipiului sunt sfatuiti sa foloseasca, pe cat posibil, si transportul in comun.

La aceasta ora se circula normal, in conditii de iarna, nefiind semnalate probleme deosebite. Ca un supliment de precautie, este indicat ca autovehiculele sa fie echipate corespunzator, iar viteza de rulare sa fie conforma conditiilor meteo.

Recomandari

Alte Articole