Masti din bumbac, refolosibile, la Ciserom Sebes! Reviewed by CD on .   Fosta fabrica de ciorapi din Sebes, Ciserom, si-a adaptat recent productia pentru a fabrica si masti, atat de solicitate in aceste zile. Avantajul fata d   Fosta fabrica de ciorapi din Sebes, Ciserom, si-a adaptat recent productia pentru a fabrica si masti, atat de solicitate in aceste zile. Avantajul fata d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Masti din bumbac, refolosibile, la Ciserom Sebes!

Masti din bumbac, refolosibile, la Ciserom Sebes!

Masti din bumbac, refolosibile, la Ciserom Sebes!

 

Fosta fabrica de ciorapi din Sebes, Ciserom, si-a adaptat recent productia pentru a fabrica si masti, atat de solicitate in aceste zile. Avantajul fata de altae masti este ca, acestea sunt din bumbac si pot fi refolosite. Ele trebuie doar spalate si apoi calcate cu fierul de calcat, la temperaturi inalte. Pretul este de 6 lei bucata. Cei care doresc sa le cumpere, o pot face de la magazinul fabrici, situat in Sebes, pe strada Dorin Pavel, la numarul 78.

DB18D399-6EE6-4FCC-B523-6A7BE40A817E.jpg

     Recent, conducerea societatii a decis sa livreze si in Romania, ciorapi de unica folosinta, din cele aproximativ 1,5 milioane  de perechi, pe care le vinde anual , in spitalele din Austria, Germania si Elvetia.

IOSIF GLIGOR

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus