Maramuresenii, asteptati sa se inscrie la concursul de guias

Pana in momentul de fata la concursul de “Cel mai bun guias”, eveniment care face parte din actiunile organizate in cadrul Rock N’ Road Weekend la Baiut in perioada 19-21 august, s-au inscris un numar de 5 echipe.

Trebuie spus ca in echipa de guias vor fi cate 2 persoane, numarul maxim de echipe participante fiind de 15. La finalul concursului vor exista premii surpriza, unul dintre ele fiind cazare plus masa la hotel Super Schi la Cavnic.

Potrivit declaratiilor facute de catre presedintele Rock N’ Road, Csabi Rusicki, cei care doresc sa se inscrie la concursul de guias trebuie sa isi aduca de acasa ingredientele, urmand ca organizatorii sa le ofere ceaunele, lemnele de foc si apa.

“Pana acum s-au inscris in acest concurs cam 5 echipe. Asteptam pana in 15 echipe maxim, urmand ca inscrierile sa se faca pana se ocupa toate cele 15 locuri disponibile. Concursul se numeste “Cel mai bun guias!”, urmand ca dupa concurs sa se imparta guiasul gratuit la publicul prezent la Baiut”, a declarat Csabi Rusicki.

Va reamintim ca in cadrul Rock N’ Road Weekend vor urca pe scena cei de la Black Morphium, Vespera, Krepuskul, Keep Away, Ethernus, Black River Blues Band sau Focul Viu (folk).

Rares Bogdan

Recomandari

Alte Articole