Managerii si angajatii IMM-urilor specializati! Reviewed by CD on . La sf├ór┼čitul s─âpt─âm├ónii trecute, Universitatea Tehnic─â din Cluj-Napoca a organizat la Alba Iulia conferin┼úa de lansare a proiectului ÔÇťDezvoltarea abilit─â┼úilor a La sf├ór┼čitul s─âpt─âm├ónii trecute, Universitatea Tehnic─â din Cluj-Napoca a organizat la Alba Iulia conferin┼úa de lansare a proiectului ÔÇťDezvoltarea abilit─â┼úilor a Rating:
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Managerii si angajatii IMM-urilor specializati!

Managerii si angajatii IMM-urilor specializati!

Managerii si angajatii IMM-urilor specializati!

La sf├ór┼čitul s─âpt─âm├ónii trecute, Universitatea Tehnic─â din Cluj-Napoca a organizat la Alba Iulia conferin┼úa de lansare a proiectului ÔÇťDezvoltarea abilit─â┼úilor antreprenoriale ┼či manageriale ├«n zona IMMurilor inovative din Rom├ónia pentru formarea ┼či promovarea parteneriatelor na┼úionale ┼či transna┼úionaleÔÇŁ. ├Än cadrul proiectului, managerii ┼či angaja┼úii IMM-urilor de pe raza jude┼úului Alba beneficiaz─â de formare profesional─â gratuit─â.
Proiectul ├«n valoare de 8,2 milioane lei este cofinan┼úat prin Programul Opera┼úional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane ┼či are ca obiect principal promovarea culturii antreprenoriale printr-un set complex de activit─â┼úi integrate ÔÇô consiliere, orientare, motivare, informare, formare antreprenorial─â pentru personalul operativ ┼či de conducere din IMM-urile din Rom├ónia ├«n cadrul celor opt regiuni de dezvoltare, dezvoltarea capacit─â┼úii de a ini┼úia ┼či realiza parteneriate ├«ntre IMM-urile din ┼úar─â si parteneriate transna┼úionale.

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus