Mai mulți cetățeni din cartierul Bărăbanț fac apel la Primărie să dezinfecteze străzile din jurul centrului de dializă din Alba Iulia! Reviewed by CD on . În cursul zilei de astăzi am primit căteva imagini de la o doamnă care domiciliză în apropierea Centrului de dializă din cartierul Bărăbanț și care ne-a scris î În cursul zilei de astăzi am primit căteva imagini de la o doamnă care domiciliză în apropierea Centrului de dializă din cartierul Bărăbanț și care ne-a scris î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mai mulți cetățeni din cartierul Bărăbanț fac apel la Primărie să dezinfecteze străzile din jurul centrului de dializă din Alba Iulia!

Mai mulți cetățeni din cartierul Bărăbanț fac apel la Primărie să dezinfecteze străzile din jurul centrului de dializă din Alba Iulia!

Mai mulți cetățeni din cartierul Bărăbanț fac apel la Primărie să dezinfecteze străzile din jurul centrului de dializă din Alba Iulia!

În cursul zilei de astăzi am primit căteva imagini de la o doamnă care domiciliză în apropierea Centrului de dializă din cartierul Bărăbanț și care ne-a scris în numele vecinilor dânsei, de pe o stăzile din apropierea acestei instituții, în care DSP Alba a comunicat că un număr de cinci pacienți, două asistente și un medic au fost testați pozitiv la infecția cu noul coronavirus.

Iată ce ne-a scris doamna în cauză: „Bună ziua. Vă scriu în numele mai multor cetățeni care domiciliem în apropierea centrului de dializă din Bărăbanț, cu rugămintea ca prin intermediul site-ului dv. să adresăm Primăriei Alba Iulia rungămintea de a dezinfecta străzile din zonă, având în vedere numărul mare de cazuri pozitive confirmare în această instituție, pentru a reduce cât mai mult posibilitatea extinderii focarului”. (Continuare aici)

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus