Magazinul online unde se pot cumpăra doar produse româneşti Reviewed by CD on . O platformă online promovează afacerile mai multor producători români, de la care se pot cumpăra produse 100% româneşti. Pe platformă au fost înregistraţi până O platformă online promovează afacerile mai multor producători români, de la care se pot cumpăra produse 100% româneşti. Pe platformă au fost înregistraţi până Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Magazinul online unde se pot cumpăra doar produse româneşti

Magazinul online unde se pot cumpăra doar produse româneşti

Magazinul online unde se pot cumpăra doar produse româneşti

O platformă online promovează afacerile mai multor producători români, de la care se pot cumpăra produse 100% româneşti. Pe platformă au fost înregistraţi până acum 33 de producători.

BUCUREŞTI, 31 iul — Sputnik. Majoritatea românilor preferă să cumpere produse româneşti, considerând că cele aduse din străinătate, în special alimentele, sunt de calitate inferioară.

Recent a apărut o platformă online, deprinromania.ro, unde au fost înregistraţi până în prezent 33 de producători români, care oferă produse 100% românești, potrivit Activenews. De aici, românii pot cumpăra produse variate, de la produse alimentare, cosmetice, îmbrăcăminte, accesorii, la articole decorative.

Platforma a fost creată de o firmă de IT, care a accesat fonduri europene, intenţia fiind de a sprijini micii producători români, care pot avea acum acces la piața de desfacere din mediul online. Cumpărând produse româneşti, românii contribuie la creșterea economiei naționale.

Read more: https://ro.sputnik.md/economics/20170731/13840482/magazin-online-produse-romanesti.html

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus