Magazin cu incaltaminte Guban la Mall Alba Iulia! Reduceri pana la 70 la suta! Reviewed by CD on . Vineri, 16 decembrie 2016, la ora 12,00 se deschide in incinta Mall Alba Iulia magazinul Catalis. Aici vor fi comercializate celebrele modele de incaltaminte pr Vineri, 16 decembrie 2016, la ora 12,00 se deschide in incinta Mall Alba Iulia magazinul Catalis. Aici vor fi comercializate celebrele modele de incaltaminte pr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Magazin cu incaltaminte Guban la Mall Alba Iulia! Reduceri pana la 70 la suta!

Magazin cu incaltaminte Guban la Mall Alba Iulia! Reduceri pana la 70 la suta!

Magazin cu incaltaminte  Guban la Mall Alba Iulia!  Reduceri pana la 70 la suta!

Vineri, 16 decembrie 2016, la ora 12,00 se deschide in incinta Mall Alba Iulia magazinul Catalis. Aici vor fi comercializate celebrele modele de incaltaminte produse manual si din piele, de Guban Timisoara. La inaugurare, cumparatorii vor avea posibilitatea sa aleaga din zecile de modele expuse si vor beneficia de reduceri de pana la 70 la suta!
Guban Blaziu, un bărbat cu origini modeste, născut în comuna Urbediu din judeţul Bihor, la 4 noiembrie 1904, ajunge prin muncă şi dedicare să pună bazele unuia dintre cele mai cunoscute branduri din industria românească a ultimului secol. Povestea vieţii sale este un exemplu, iar viziunea sa nepieritoare.Istoria Guban cunoaşte un început timid în anul 1935 cu un singur angajat și o cremă de pantofi. Invenţia lui Blaziu Guban i-a dat posibilitatea ca în 15 septembrie 1937 să pună bazele societăţii „Guban”, împreună cu partenerii Kaldory şi Kovacs, urmând ca mai tâziu în 1940 aceasta să primească caracterul de fabrică. Astăzi, „Arta Guban” continuă, prin devotamentul celor care cred în brand-ul românesc şi în viziunea unui pantofar cu cinci clase care a uimit lumea prin devotament şi inteligenţă. Experiența și profesionalismul acumulate de-a lungul timpului, îmbinate cu pasiunea pentru excelență și un aer proaspăt centrat pe inovare deschisă vin să descopere frumuseţea feminităţii româneşti. Guban redevine astfel artă, rafinament, răsfăț.

Clip to Evernote

Comentarii (1)

  • MARCELA GEMANESCU

    Ma bucur ,pentru deschiderea unui magazin de incaltaminte ,marca Guban ,este o incaltaminte de calitate,comoda ,bine a-ti venit .

    Răspunde

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus