Femeia care a invins statul Roman nu se da batuta , Ionela Danciu , mama tripletilor din Aiud este hotarata sa isi continuie lupta pe care a inceput-o impotriva nedreptatilor si calomiilor care au loc in sistemul romanesc . Ionela va candida ca independent pentru un loc în camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din acest an . Intr-o scurta declaratie , mama tripletiloir din Aiud isi sustine decizia pe care a luat-o :

Simt ca noua , romanilor , ne este atat de greu , incat suntem fortati si dornici sa luam atitudine. Simt ca actiunile pe care le-am promovat pana acum au avut ecou pentru clase intregi de oameni. Ca a fost vorba  de:

–           bolnavii de cancer tiroidian care nu gaseau medicamente ,

–           ca a fost vorba de un proiect de lege pentru al doilea copil nascut individual nascut in perioada de doi ani,

–          Recunoasterea multipletilor ca insi cu drepturi individuale

–          Pentru recuperarea in procese a indemnizatiilor multipletilor, atunci cand legea era proasta , neacordate la termen

Pentru aceste proiecte am muncit 4 ani si partial am reusit. Cel putin le-am adus la cunostinta opiniei publice. E adevarat, nu singura. Cu oameni ca fratele meu , Cornel Briscaru si familia mea.  De aceea candidez : simt problemele oamenilor. Nu sunt persoana care e rupta de realitate si propune lucruri dintr-un birou. Voi fi mereu ancorata la realitate , nu pe tocurile stanjenitoare !

Recomandari

Alte Articole