Lucrări la infrastructură efectuate în comunele Galda de Jos, Roșia de Secaș și Cergău

Vicepreședinții Consiliului Județean Alba, domnii Florin Roman și Alin Cucui, inspectează, în această perioadă, lucrările de infrastructură aflate în desfășurare pe teritoriului județului Alba. În 4 august și 5 august, cei doi Vicepreședinți au vizitat șantierele din comunele Galda de Jos, Roșia de Secaș și Cergău.

În satul Benic din comuna Galda de Jos se lucrează la introducerea apei potabile și a cabalizării, lucrările fiind în grafic.

În satul Tău din comuna Roșia de Secaș se lucrează pentru introducerea rețelelor de apă, în timp ce în satul Roșia de Secaș s-au finalizat lucrările de introducere a rețelelor de apă și canalizare, a fost refăcut drumul și acum se lucrează la reabilitarea rigolelor și la realizarea acceselor în curțile sătenilor.

La Cergău s-au finalizat lucrările de introducere a rețelelor de apă și canalizare, precum și lucrările la drum, iar în câteva zile vor fi finalizate și lucrările la șanturi și rigole.

„Ritmul alert în care se lucrează a permis o bună derulare a acestor lucrări importante de infrastructură, permițând Consiliului Județean Alba să aducă confortul și în gospodăriile acestor cetățeni. În curând lucrările se vor finaliza, iar în Roșia de Secaș și Cergău vor fi condiții de infrastructură similare celor din orașe.” – au menționat cei doi Vicepreședinți ai Consiliului Județean Alba.

Recomandari

Alte Articole