LSRS lansează o nouă ediţie a Business Consulting Case Study Event

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) lansează înscrierile pentru cea de-a patra ediție Business Consulting Case Study Event (BCCSE) – workshop și competiție de consultanță strategică bazată pe studii de caz. Evenimentul va reuni 30 de studenți și absolvenți români de top cu studii superioare în străinătate. Timp de o zi, aceștia vor fi consultanți pentru a rezolva un studiu de caz sub formă de simulare a unei probleme reale din domeniul management-ului strategic.

BCCSE face parte din evenimentul de cariere dedicat tinerilor cu experiență internațională „Hai Acasă!” și se desfășoară concomitent cu acesta, în data de 22 iunie 2013 la București. Participanții vor fi selectați pe baza CV-ului și a unei scurte scrisori de intenție, pe care vă invităm să le trimiteți la adresa de e-mail bccse@lsrs.ro până la data de 16 iunie.

Edițiile precedente ale Business Consulting Case Study Event s-au bucurat de succes în rândul studenților și absolvenților datorită oportunităților concrete de dezvoltare a abilităților practice de consultanță și a prezenței unor companii de renume mondial în rândul partenerilor noştri.

Mai multe despre proiectul Business Consulting Case Study Event  puteţi afla pe pagina oficială a proiectului: http://bccse.lsrs.ro/.

Recomandari

Alte Articole