LSRS caută studenți cu rezultate excepționale în țară și străinătate

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) vă invită să participați la cea de-a V-a ediție a concursului Premiile LSRS în Excelență Academică. Competiția este deschisă tuturor studenților români care au studiat în țară și în străinătate în anul universitar 2012-2013 și care au rezultate deosebite pe plan academic în acest interval. Premierea tinerilor cu rezultate deosebite va avea loc pe 8 iauarie 2014, la București, în cadrul Galei LSRS 2014.
Înscrierile în concurs sunt deschise tuturor tinerilor studenți români cu experiență academică la cel mai înalt nivel, la următoarele categorii:
– „Studentul Român al Anului din America de Nord” (un premiu pentru nivelul universitar și un premiu pentru nivelul post-universitar)
– „Studentul Român al Anului din Europa” (un premiu pentru nivelul universitar și un premiu pentru nivelul post-universitar)
– „Studentul Român al Anului de pe Alte Continente”
– „Studentul Român Erasmus al Anului”
– „Studentul Anului în România”
– „Premiul Special în Arte”

Toate candidaturile, cu excepția celei pentru „Studentul Anului în România”, vor participa automat în competiția pentru Marele Premiu „Studentul Român al Anului”. Pentru Marele Premiu sunt eligibili toți studenții români care au studiat în anul universitar 2012-2013 în străinătate, indiferent de aria geografică și domeniul de studiu.
Pentru a candida la una dintre secțiuni, tinerii interesați sunt invitați să trimită CV-ul lor și o scurtă autodescriere (maxim 150 de cuvinte) la adresa de e-mail studentulanului@lsrs.ro.
Pentru categoria Studentul Român Erasmus al Anului, documentele necesare sunt CV-ul, o autodescriere și formularul de candidatură „Call for Applications Erasmus” (se va descărca de pe website-ul gala.lsrs.ro ). Acestea vor fi trimise la adresa erasmus@lsrs.ro.
Candidații se pot înscrie în concurs online, până la data de 15 noiembrie 2013. Pentru mai multe detalii, accesați pagina oficială a Galei 2014: http://gala.lsrs.ro.
Ca în fiecare an, din juriul Galei vor face parte personalități de renume din mediul academic și profesional din România. Premiile vor fi înmânate câștigătorilor în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate ce va avea loc în data de 8 ianuarie 2014, la București.

CONTACT
Adina Vințan
 Gabriela Pușcașiu
Coordonator Gala LSRS 2014 Vicepreşedinte Adjunct Comunicare şi Informare
adina.vintan@lsrs.ro
 gabriela.puscasiu@comunicare.lsrs.ro
0722 697 550 0745 888 904

Recomandari

Alte Articole