Liderii USL – un scop comun … victoria in Alba

 După PDL , PP-DD şi alte partide care s-au înscris în lupta electorală din acest an , a venit şi rândul USL-iştilor din Alba  să îşi lanseze oficial  candidaţii la alegerile locale din judeţul Alba. Evenimentul va avea loc astăzi în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, începând cu ora 18:30. La eveniment vor participa şi copreşedinţii USL de la nivel central Crin Antonescu şi Victor Ponta.
Liderii USL Alba se aşteaptă ca la acest eveniment să participe câteva mii de persoane din judeţul Alba, membri sau simpatizanţi ai celor trei partide ce formează USL. Din datele pe care le avem, la Alba Iulia vor sosi peste 40 de autocare cu susţinători ai USL. Autocarele vor fi parcate în Piaţa Pascu, urmând ca de aici aceştia să meargă în marş spre Casa de Cultură a Sindicatelor, unde vor fi prezentaţi candidaţii USL la Consiliul Judeţean Alba, Primăria municipiului Alba Iulia şi la celelalte primării din judeţ.
La final, va avea loc un concert care va fi susţinut de trupele Bere Gratis şi Zadar dar şi de îndrăgitul cântăreţ de muzică populară Nicolae Furdui Iancu.

Recomandari

Alte Articole