Lansare de carte și multe alte surprize de Moş Nicolae, la Galeria de Artă din Alba Iulia

În preajma sărbătorilor de iarnă, ne amintim cu drag de minunata lume a copilăriei.  Cu acest prilej, Moș Nicolae le-a pregătit copiilor surprize, jocuri și multă veselie. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și Uniunea Artiștilor Plastici și va consta în lansarea unei cărți de povești pentru copii intitulată: „Cristalinda și vrăjitorul cel malefic. Crystalinda and the Evil Sorcerer”, autor: Lorena Oprean.

Volumul este o ediție bilingvă română-engleză și include exerciții aplicative sub forma unor joculețe distractive, fiind un cadou minunat pentru toți copiii care vor să exerseze limba engleză. Având un pronunțat caracter educativ, volumul vine în sprijinul tuturor celor interesați în a-și îmbunătăți aptitudinile lingvistice. Evenimentul va fi continuat prin distribuirea gratuită a volumului în școli din județul Alba, care au încheiat parteneriate cu Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

În plus, Moșul le-a pregătit celor prezenți și alte surprize. Toți copiii cuminți (și nu numai) sunt așteptați joi, 6 decembrie 2012, ora 18.00, la Galeria de Artă din Alba Iulia. Lansarea de carte va fi însoțită și de o sesiune de autografe din partea autoarei.

 

 

Recomandari

Alte Articole