Lansare de carte: Alba – o istorie în date, autor Ioan Bâscă

”Trecutul este fereastra viitorului” scria Hașdeu. O asemenea fereastră deschidem și noi prin acest volum. Așadar, uitați-vă în trecut pentru a zări viitorul! sunt cuvintele de final ale argumentului adus de autor cărții pe care ne-o propune și pe care vrem să v-o oferim. Pentru acest lucru Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga„ Alba vă invită joi, 7 iulie 2016, orele 18,00, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, pentru a fi martori la lansarea celor două volume semnate de IOAN BÂSCĂ – Alba – o istorie în date, care vor fi prezentate de istoricul VASILE MOGA. Partenerii acestui demers cultural ne sunt Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia și Editura Altip din Alba Iulia.

De asemenea, aceleași volume vor fi lansate și la Sebeș, unde ni se alătură în organizare Biblioteca Municipală ”Lucian Blaga„ Sebeș, Primăria Municipiului Sebeș și Consiliul local Sebeș, alături de partenerii evenimentului: Centrul Cultural ”Lucian Blaga„ Sebeș și Editura Altip din Alba Iulia.

Lansare va avea loc joi, 14 iulie, orele 18,00, la Centrul Cultural ”Lucian Blaga„ din Sebeș. Aici volumele vor fi prezentate de MIOARA POP, director al bibliotecii județene.

Recomandari

Alte Articole