L-AȚI VĂZUT ? CAUTAT PENTRU DISTRUGERE! Reviewed by CD on .   Poliţia Municipiului Alba Iulia solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei persoane de interes în instrumentarea unui dosar penal.  Poliţia   Poliţia Municipiului Alba Iulia solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei persoane de interes în instrumentarea unui dosar penal.  Poliţia Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»L-AȚI VĂZUT ? CAUTAT PENTRU DISTRUGERE!

L-AȚI VĂZUT ? CAUTAT PENTRU DISTRUGERE!

L-AȚI VĂZUT ? CAUTAT PENTRU DISTRUGERE!

 

Poliţia Municipiului Alba Iulia solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei persoane de interes în instrumentarea unui dosar penal. 

Poliţia Municipiului Alba Iulia solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea persoanei din imagine, în interesul soluționării unei cauze de distrugere. 

În imagine apare un tânăr care, în noaptea de 23 noiembrie 2019, a lovit cu piciorul oglinda retrovizoare a unui autoturism parcat pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia.  

Cetățenii care pot oferi detalii care ar putea ajuta la identificarea acestuia, sunt rugați să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze la numărul unic de urgenţă 112. 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus