Kronospan încheie un nou an de parteneriat de succes cu Habitat for Humanity Reviewed by CD on . În anul 2017, compania Kronospan a continuat parteneriatul deja tradițional cu organizația Habitat for Humanity. Început în anul 2011, acest parteneriat a contr În anul 2017, compania Kronospan a continuat parteneriatul deja tradițional cu organizația Habitat for Humanity. Început în anul 2011, acest parteneriat a contr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Kronospan încheie un nou an de parteneriat de succes cu Habitat for Humanity

Kronospan încheie un nou an de parteneriat de succes cu Habitat for Humanity

Kronospan încheie un nou an de parteneriat de succes cu Habitat for Humanity

În anul 2017, compania Kronospan a continuat parteneriatul deja tradițional cu organizația Habitat for Humanity. Început în anul 2011, acest parteneriat a contribuit pe parcursul anilor la buna finalizare a mai multor proiecte de construcție de locuințe pentru familii nevoiașe, din toată țara.

Împreună cu Habitat for Humanity și partenerii săi, Kronospan Romania a ales să dea de Ziua Mondială a Locuirii, sărbătorită în fiecare an în data de 2 octombrie, un mesaj puternic de solidaritate și implicare în beneficiul comunităților cu venituri reduse. Compania Kronospan s-a alăturat proiectului Big Build 2017, care s-a desfășurat la Bacău, în perioada 2 – 6 octombrie cu o donație de aproximativ 4.000 de plăci de OSB, de diferite dimensiuni.

În cele doar 5 zile ale proiectului, cel mai mare eveniment de construcție accelerată și voluntariat din Europa, peste 820 de voluntari din România, Irlanda de Nord, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania și Slovacia au construit 36 de locuințe în cartierul Izvoare din Bacău. Participanții au sărbătorit împreună Ziua Internațională a Locuirii și au făcut aceasta sub egida festivalului binelui — #HabitatFest, conceptul sub care s-a derulat BIG BUILD în anul 2017. La #HabitatFest s-a dat viață viselor și s-a dăruit umanitate, solidaritate și lacrimi de bucurie și emoție celor în nevoie. S-au implicat în proiect voluntari care s-au aflat pentru prima dată pe un șantier Habitat for Humanity, studenți, antreprenori și oameni de afaceri sau angajați care și-au luat concediu o săptămână pentru a da o mână de ajutor.”Ne-am bucurat că am putut fi alături și în acest an alături de Habitat for Humanity și că am fost parte în Big Build 2017. Misiunea Habitat for Humanity este una care merită tot sprijinul fiecăruia dintre noi. Asigurarea unor condiții de locuire decente reprezintă șansa plecării mai departe în viață pentru familii cu posibilități financiare limitate, de la o bază minimă necesară: existența unui cămin. Le mulțumim celor de la Habitat for Humanity pentru toate eforturile lor de an cu an și îi asigurăm că vor găsi în continuare un partener constant în Kronospan” a declarat Oana Bodea, Director General Kronospan Romania.

Prin programele de responsabilitate socială promovate prin intermediul Fundației Kronospan și prin susținerea diferitor inițiative cu impact comunitar benefic, precum cele derulate de Habitat for Humanity, Kronospan dă an de an dovada unei implicări concrete în rezolvarea diferitor probleme comunitare, contribuind astfel la progresul societal. Z.U.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus