Fan surpriză la Romplumb

Ion Iliescu, simpatizat de fratele lui Decebal Traian Remeş
Fratele fostului ministru de finanţe şi al agriculturii, Decebal Traian Remeş  s-a destăinuit astazi preşedintelui de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu. Discuţia dintre cei doi a avut loc în cadrul unei vizite pe care fostul preşedinte al României a făcut-o la societatea Romplumb. Iniţial, Ion Iliescu nu ştia cine l-a abordat, însă Cristian Anghel, fostul edil al Băii Mari a avut grijă ca să îi spună cine este interlocutorul.
„Mi-aţi devenit simpatic. Apreciez acum ce aţi făcut pentru România. Când aţi fost preşedintele ţării nu prea v-am înţeles. De multe ori v-am criticat. Acum cred ca amândoi ne-am maturizat şi am început să înţelegem anumite lucruri. Poate o să ne spune-ţi într-o carte pe care o ve-ţi scrie de ce a-ţi procedat în anumite feluri când aţi fost preşedintele tăarii”, a declarat fratele fostului demnitar maramureşean, Decebal Traian Remes.
Vizita de la Romplumb a scos la iveală şi câteva lucruri nespuse despre viaţa politică a fostului primar băimarean, Cristian Anghel. Ex edilul a fost decorat în anul 2003, de catre preşedintele de atunci al României, Ion Iliescu. Chiar dacă Cristian Anghel a fost sfătuit de unii colegi de partid sa refuze sa se prezinte la decorare, aceasta s-a deplasat totuşsi la Bucureşti.
În cadrul vizitei oficiale, fostul preşedinte al tării a aflat detalii tehnice despre activitatea pe care o desfăşoară societatea Romplumb. Având un numar de 600 de salariaţi, aceasta ramâne în continuare principalul poluator al municipiului Baia Mare.
Roxana Ilie

Recomandari

Alte Articole