A intrat cu mașina într-o căruță, la ieșirea din comuna Gârbova Reviewed by CD on . Ieri, la ora 18,10, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 106 F, la ieşirea din comuna Gârbova spre Miercurea Sibiului, a avu Ieri, la ora 18,10, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 106 F, la ieşirea din comuna Gârbova spre Miercurea Sibiului, a avu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A intrat cu mașina într-o căruță, la ieșirea din comuna Gârbova

A intrat cu mașina într-o căruță, la ieșirea din comuna Gârbova

A intrat cu mașina într-o căruță, la ieșirea din comuna Gârbova

Ieri, la ora 18,10, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 106 F, la ieşirea din comuna Gârbova spre Miercurea Sibiului, a avut loc un accident rutier.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că G.I., de 68 de ani, din Gârbova, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de o căruţă şi a intrat în coliziune cu aceasta.
În urma accidentului, o femeie în vârstă de 41 de ani, din Miercurea Sibiului, pasageră în căruţă, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările sunt continuate.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus