Infractiuni rutiere in judetul Alba.

La  data de 7 iulie 2023, în jurul orei 19,30, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un bărbat de 60 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Avram Iancu din Aiud, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,16 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale. 

La data de 7 iulie 2023, în jurul orei 21,30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au depistat un bărbat de 48 de ani, din comuna Unirea, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Unirea, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,05 mg/l alcool pur în aerul respirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

La data de 7 iulie 2023, în jurul orei 21,30, polițiștii din Sebeș au intervenit pe strada Lucian Blaga din municipiu unde a fost semnalată producerea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale. 

Din primele cercetări, polițiștii au constatat că un  bărbat de 52 de ani, din  Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea unei manevre de întoarcere, a intrat în canalul de colectare a apelor pluviale de pe marginea carosabilului. 

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,89  mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Recomandari

Alte Articole