Infracțiuni rutiere constatate de poliţiştii din Alba Iulia şi Sebeş

Ieri, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, au oprit, pentru control, pe strada Vânătorilor municipiu, un autoturism condus de T.I., un bărbat de 50 de ani, din Zlatna, judeţul Alba. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată, motiv pentru care faţă de conducătorul auto au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Tot ieri, la, ora 13.00, poliţiştii rutieri din Sebeş, l-au depistat în trafic, pe strada Lucian Blaga din municipiu, pe R.A.C., de 39 de ani, din Sibiu, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că autoturismul i-a fost încredinţat bărbatului de către o rudă a sa, aceasta cunoscând faptul că R.A.C. nu posedă permis de conducere.
Poliţiştii au întocmit faţă de conducătorul auto acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis iar faţă de D.C.E., de 38 de ani, din Sibiu, persoana care i-a încredinţat autoturismul, au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Recomandari

Alte Articole