Incredibil! Profesorii ameninta elevii cu…Politia, la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia! Reviewed by CD on .   ┬á┬á ┬á ┬á Mai multi elevi de la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia ne-au cerut sprijinul, din nou. Acestia ne-au semnalat faptul ca, unii profesori┬á   ┬á┬á ┬á ┬á Mai multi elevi de la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia ne-au cerut sprijinul, din nou. Acestia ne-au semnalat faptul ca, unii profesori┬á Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Incredibil! Profesorii ameninta elevii cu…Politia, la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia!

Incredibil! Profesorii ameninta elevii cu…Politia, la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia!

Incredibil! Profesorii ameninta elevii cu…Politia, la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia!

 

┬á┬á ┬á ┬á Mai multi elevi de la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia ne-au cerut sprijinul, din nou. Acestia ne-au semnalat faptul ca, unii profesori┬á ii ameninta ca ,,ii vor da pe mana Politiei” si ca luni 02.03.2020 ,,va fi un mare scandal in liceul, vor veni politisti sa-i┬á cerceteze si sa-i puna sa dea declaratii, pentru a afla cum a ajuns o postare, in presa, de pe grupul clasei XI B.” Reamintim ca, elevii care au fost plecati in Italia, au avut cu ei o colega bolnava, care nu s-a simtit bine, a vomitat si a avut febra, iar conducerea liceului si profesorii insotitori, au ascuns acest lucru. (mai multe aici)

      Rugam public Inspectoratul Scolar Judetean Alba sa verifice situatia tensionata de la Liceul de Arte si sa ia masurile ce se cuvin! Nu este posibil ca, un astfel de liceu de prestigiu, sa fie considerat proprietatea privata a cuiva, care crede ca isi poate permite orice. Vinovata de ceea ce se intampla este conducerea liceului, care n-a stiut sa gestioneze acesta situatie. 

                      Iata ce spune Legea nr. 221/2019, la alineatele 11 si 61-

,11) ├Än unit─â╚Ťile de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt ╚Öi ├«n toate spa╚Ťiile destinate educa╚Ťiei ╚Öi form─ârii profesionale sunt interzise comportamentele care constau ├«n violen╚Ťa psihologic─â – bullying.”┬á

,,61. Violen╚Ťa psihologic─â – bullying este ac╚Ťiunea sau seria de ac╚Ťiuni fizice, verbale, rela╚Ťionale ╚Öi/sau cibernetice, ├«ntr-un context social dificil de evitat, s─âv├ór╚Öite cu inten╚Ťie, care implic─â un dezechilibru de putere, au drept consecin╚Ť─â atingerea demnit─â╚Ťii ori crearea unei atmosfere de intimidare, ostile, degradante, umilitoare sau ofensatoare, ├«ndreptate ├«mpotriva unei persoane sau grup de persoane ╚Öi vizeaz─â aspecte de discriminare ╚Öi excludere social─â, care pot fi legate de apartenen╚Ťa la o anumit─â ras─â, na╚Ťionalitate, etnie, religie, categorie social─â sau la o categorie defavorizat─â ori de convingerile, sexul sau orientarea sexual─â, caracteristicile personale, ac╚Ťiune sau serie de ac╚Ťiuni, comportamente ce se desf─â╚Öoar─â ├«n unit─â╚Ťile de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt ╚Öi ├«n toate spa╚Ťiile destinate educa╚Ťiei ╚Öi form─ârii profesionale.”

            Reamintim elevilor ca, nimeni nu-i poate obliga sa dea vreo declaratie si ca pot depune plangere penala impotriva profesorilor care ii ameninta. Amenintarea se pedepseste cu pana la un an de inchisoare! 

                Iosif Gligor     

   

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus