Incredibil! Pink Post arunca plicurile pe strada, in loc sa le predea destinatarilor! Reviewed by CD on . Plicurile cu facturi de la Orange, BT, Studio Moderna etc. nu sunt inmanate destinatarilor, asa cum e firesc, ci sunt aruncate pe strada! Iata un caz concret, i Plicurile cu facturi de la Orange, BT, Studio Moderna etc. nu sunt inmanate destinatarilor, asa cum e firesc, ci sunt aruncate pe strada! Iata un caz concret, i Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incredibil! Pink Post arunca plicurile pe strada, in loc sa le predea destinatarilor!

Incredibil! Pink Post arunca plicurile pe strada, in loc sa le predea destinatarilor!

Incredibil! Pink Post arunca plicurile pe strada, in loc sa le predea destinatarilor!

Plicurile cu facturi de la Orange, BT, Studio Moderna etc. nu sunt inmanate destinatarilor, asa cum e firesc, ci sunt aruncate pe strada! Iata un caz concret, insotit de fotografii, postat pe Facebook de Diana Simu, din Sebes-Petresti. Diana ne prezinta doua fotografii cu plicurile aruncate gramada (vezi foto) si scrie :,,Sunt socata! Asa ajung plicurile la Petresti de la Orange, BT, Sudio Moderna etc. prin Pink Post! Sunt ,,repartizate” pe strazi, fiind legate cu elastic si aruncate in fata Oficiului Postal Petresti! Sa va fie rusine Pink Post!”
Asteptam si o reactie din partea firmei Pink Post.

Clip to Evernote

Comentarii (2)

 • Sorina Vrinceanu

  Buna ziua, am aceeasi plangere in legatura cu Pink Post, care se rezuma a plasa plicurile cu factura de gaz (Engie) la avizierul don scara blocului, Nu in cutiile postale. De-asta Nici nu le pot plati si sunt pasibila de sistarea furnizarii cu gaz, din cauza asta.
  Rusine!

  Răspunde
 • milly

  Buna ziua,
  Pink Poar este sub orice critica !
  Nu este pentru prima oara cand se intampla acest lucru , insa facturile imi sosesc cu mare intarziere, de exemplu astazi a sosit factura Telekom – pe 22.11.2019 – cand termenul de plata era pe data de 11.11.2019.
  Daca nu se poate sa prestati serviciile corect, mai bine renuntati !

  Răspunde

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus