Începând de joi se distribuie ajutoare alimentare persoanelor defavorizate din Aiud

Începând de joi, 18.12.2014, se vor distribui ajutoarele alimentare, conform HG nr. 799/2014 privind implementarea Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Pentru persoanele care deţin cupon, pachetele cu alimente se ridică pe baza cuponului şi a documentului de identitate în original. Livrarea acestora se va face în cutii de carton cu conţinut identic. Fiecare persoană va primi câte două cutii cu alimente.

Persoanele îndreptăţite la ajutoare alimentare care nu posedă cupon şi nu se regăsesc pe liste vor fi trecute pe liste suplimentare, însă acestea vor primi ajutoarele doar după acoperirea cererilor beneficiarilor de cupoane şi a celor din liste.

Persoanele care deţin cupoane, se vor prezenta cu cuponul şi actul de identitate în original la depozitul situat în Aiud pe str. Ostaşilor, spre târgul de animale.

Distribuirea ajutoarelor alimentare în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD 2014) se face de luni pană vineri între orele 9.00 – 14.00 până în data de 18 ianuarie 2015.

Recomandari

Alte Articole