ÎNCEPÂND CU DATA DE 15 IUNIE 2020, SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR LOCAL DE EVIDENȚĂ A PERSOANELOR SEBEȘ ÎȘI VA PRELUNGI PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL

 

 

Având în vedere numeroasele solicitări privind eliberarea actelor de identitate, formulate de cetățenii Municipiului Sebeș, Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Sebeș anunță prelungirea programului de lucru cu publicul, începând cu data de 15 iunie 2020. Astfel, programul de lucru cu publicul va funcționa de luni până joi, în intervalul orar 08:30-18:30, iar vineri în intervalul orar 08:30-14:30.

Ținând cont de faptul că există planificări pentru eliberarea actelor de identitate pentru luna iulie, înregistrate înainte de modificarea programului de lucru cu publicul, Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Sebeș îi invită pe acei cetățeni cărora le-a fost comunicată data la care pot ridica documentele, să solicite telefonic reprogramarea.

Pentru informații suplimentare sau programări/reprogramări, cetățenii Municipiului Sebeș sunt invitați să utilizeze linia telefonică 0258/733727 sau adresa de e-mail spclep@primariasebes.ro.

 

Recomandari

Alte Articole