Incendii stinse de pompieri în weekend, în Alba Iulia, Lupșa și Noșlac

1. Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină vineri, 20.12.2013, la ora 16.00, pe str. Ardealul, din municipiu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul casei de cultură a studenţilor. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD, reuşind să lichideze incendiul în aproximativ 1 oră. În incendiu au ars acoperişul din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 2 mp şi s-a deteriorat tabla acoerişului în urma decopertării pentru stingerea incendiului pe o suprafaţa de circa 10 mp, producând pagube în valoare de aproximativ 2.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă tăierea sau lipirea fără respectarea normelor de lucru.
2. Pichetul de pompieri Cîmpeni a fost solicitat să intervină vineri noaptea, la ora 02.05, în loc. Lupşa pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit, proprietatea lui A.S. Pompierii militari au intervenit cu 1 autospecială de stins incendii. În incendiu au ars acoperişul din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 2 mp, producând pagube în valoare de aproximativ 650 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jur.
3. Detaşamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină sâmbătă seara, la ora 23.33, în com. Noşlac, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit, proprietatea lui H.G. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii şi 1 ambulanţă SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Noşlac. În incendiu au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, 1 frigider, articole de îmbrăcăminte şi garajul din lemn pe o suprafaţa de circa 25 mp, producând pagube în valoare de circa 8.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coş de fum deteriorat.

Recomandari

Alte Articole