Înarmat cu o bară metalică, a făcut scandal într-un local din Sebeș

Ieri, la ora 19.40, o echipă mixtă formată din polițişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş și jandarmi, a fost solicitată să intervină pentru aplanarea unui scandal produs la un local public din municipiul Sebeş.
Echipa a intervenit cu operativitate pentru aplanarea conflictului şi l-a identificat pe D.A.S., de 25 de ani, din municipiul Sebeş, care se manifesta violent şi ameninţa persoanele din local cu o bară metalică pe care o avea asupra sa. Cu ocazia controlului corporal, asupra lui D.A.S. a fost găsit şi un cuter.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, l-a agresat pe un alt tânăr, aplicându-i o lovitură cu bara metalică peste braţ, agresiune în urma căreia victima a suferit leziuni corporale uşoare şi a refuzat să depună plângere împotriva lui D.A.S. sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.
Pe numele lui D.A.S. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Recomandari

Alte Articole