In judetul Alba, 118 persoane se afla in carantina. Toate vor primi concediu medical. Reviewed by CD on . Specialiștii în sănătate publică transmit populației că, la această oră, nu există niciun caz de infecție cu noul coronavirus în România. La nivelul județului A Specialiștii în sănătate publică transmit populației că, la această oră, nu există niciun caz de infecție cu noul coronavirus în România. La nivelul județului A Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»In judetul Alba, 118 persoane se afla in carantina. Toate vor primi concediu medical.

In judetul Alba, 118 persoane se afla in carantina. Toate vor primi concediu medical.

In judetul Alba, 118 persoane se afla in carantina. Toate vor primi concediu medical.

Specialiștii în sănătate publică transmit populației că, la această oră, nu există niciun caz de infecție cu noul coronavirus în România. La nivelul județului Alba, pentru prevenirea eventualelor îmbolnăviri, 118 persoane se află izolate la domiciliu, iar o persoană se află în carantină, în compartimentul de dermatovenerologie din cadrul secției de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. 

 

Cele 118 persoane în cazul cărora s-a decis izolarea la domiciliu sunt monitorizate, în permanență, de către medici din cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba și nu prezintă niciun fel de simptome specifice. Acestea nu au voie să își părăsească domiciliul. Reprezentanții Poliției se asigură că sunt respectate  măsurile impuse.

  

Pacientul internat în spital a călătorit, în Italia, într-una dintre regiunile afectate, însă fără a intra orașele vizate. Starea de sănătate a pacientului este bună; nu prezintă febră și alte simptome specifice, ci doar durere în gât. Conform procedurii, i-au fost prelevate probe care vor fi analizate în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș din Timișoara. 

 

Persoanele care sunt izolate la domiciliu sau care se află în carantină vor primi concediu medical în baza adeverințelor emise de către Direcția de Sănătate Publică Alba, având în vedere dispozițiile emise în acest sens de către autoritățile de sănătate publică. 

Îi asigurăm pe toți cetățenii județului Alba de sprijinul, colaborarea noastră și de corecta informare. 

 

 

Biroul de presă al DSP Alba

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus