In Franta si Vietnam s-au insanatosit toate persoanele infectate cu coronavirus! Reviewed by CD on . 16 cetăţeni vietnamezi care au fost infectaţi cu noul coronavirus s-au vindecat, Anunţul a fost făcut de ministrul Sănătăţii din Vietnam. Mai mult decât atât, n 16 cetăţeni vietnamezi care au fost infectaţi cu noul coronavirus s-au vindecat, Anunţul a fost făcut de ministrul Sănătăţii din Vietnam. Mai mult decât atât, n Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»In Franta si Vietnam s-au insanatosit toate persoanele infectate cu coronavirus!

In Franta si Vietnam s-au insanatosit toate persoanele infectate cu coronavirus!

In Franta si Vietnam s-au insanatosit toate persoanele infectate cu coronavirus!

16 cetăţeni vietnamezi care au fost infectaţi cu noul coronavirus s-au vindecat, Anunţul a fost făcut de ministrul Sănătăţii din Vietnam. Mai mult decât atât, nu a mai fost semnalat niciun caz nou de îmbolnăvire, din 13 februarie, până acum.

Ultimul pacient care s-a vindecat, un b─ârbat ├«n v├órst─â de 50 de ani care luase virusul de la fiica sa care se ├«ntorese din Wuhan, ┼či-a revenit complet, a mai spus oficialul. El a mai declarat c─â starea celorlal┼úi pacien┼úi, printre care se afl─â ┼či un copil ├«n v├órst─â de trei luni, este din ce ├«n ce mai bun─â, a notat Mediafax.

Vietnam a raportat primele cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus pe data de 23 ianuarie, în cazul a doi cetăţeni chinezi.

De asemenea, Fran┼úa anun┼ú─â c─â din cele 12 persoane infectate cu coronavirus, a fost ├«nregistrat un deces, iar 11 persoane s-au ├«ns─ân─âto┼čit, anun┼ú─â bfmtv.com.

“Pe teritoriul Fran┼úei nu mai sunt cazuri de ├«mboln─âvire cu coronavirus. Virusul nu se mai r─âsp├ónde┼čte. Ultimul pacient, care a fost spitalizat ├«n Lion, s-a ├«ns─ân─âto┼čit. El nu mai prezint─â pericol de contagiere, de aceea s-a ├«ntors acas─â”, a comunicat ministrul francez al S─ân─ât─â╚Ťii, Olivier Veran. (Continuare aici)

Citește mai mult: https://www.publika.md/vesti-imbucuratoare-primele-doua-tari-care-pare-sa-fi-scapat-de-coronavirus-toti-cetatenii-s-au-vindecat_3067726.html#ixzz6F3C5vTZ0
Follow us: @publikatv on Twitter | publika.md on Facebook

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus