Ighiu: Un motociclist a intrat într-un microbuz

La data de 15.04.2016, în jurul orelor 21.25, B.P.V., de 18 ani, din comună Ighiu, în timp ce conducea o motocicletă pe DJ 106, pe raza localității Ighiel, a pierdut controlul asupra autovehiculului și a intrat în coliziune cu un microbuz ce era condus regulamentar de un bărbat de 49 de ani, din comună Ighiu.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni la cap.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar pentru B.P.V. a rezultat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul motociclist nu posedă permis de conducere corespunzător categorie din care face partea motocicleta ce a condus-o, motocicleta nu era înmatriculată în circulație, iar acesta a fost sustrasă de tânăr, de pe o stradă, din localitatea Ighiel, loc în care o parcase proprietarul său, un tânăr de 27 de ani.

Față de B.P.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere cu permis necorespunzător categoriei, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducere sub influența alcoolului și furt în scop de folosință.

Recomandari

Alte Articole