Ighiu: Reținut după ce a condus un autoturism sub influenţa alcoolului şi fără a poseda permis de conducere Reviewed by CD on . Poliţiştii din Ighiu l-au reţinut pe un tânăr, care, fiind sub influenţa alcoolului şi fără a poseda permis de conducere, a condus un autoturism prin comună şi Poliţiştii din Ighiu l-au reţinut pe un tânăr, care, fiind sub influenţa alcoolului şi fără a poseda permis de conducere, a condus un autoturism prin comună şi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ighiu: Reținut după ce a condus un autoturism sub influenţa alcoolului şi fără a poseda permis de conducere

Ighiu: Reținut după ce a condus un autoturism sub influenţa alcoolului şi fără a poseda permis de conducere

Poliţiştii din Ighiu l-au reţinut pe un tânăr, care, fiind sub influenţa alcoolului şi fără a poseda permis de conducere, a condus un autoturism prin comună şi a avariat o maşină parcată.

După ce a provocat accidentul, tânărul a abandonat autoturismul, a negat implicarea sa în eveniment şi a refuzat să se supună recoltării probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 7 decembrie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu au luat măsura reţinerii faţă de M.C.F., de 27 de ani, care locuieşte fără forme legale în comuna Ighiu şi este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere fără permis” şi „refuz ori sustragere de la prelevarea de mostre biologice”.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că în seara zilei de 6 decembrie, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106 H, pe raza comunei Ighiu, fără a poseda permis de conducere, a pierdut controlul asupra acestuia şi a acroşat un autoturism parcat după care s-a oprit într-un capăt de pod.

După producerea accidentului, M.C.F. a coborât din autoturism şi a desprins plăcuţele de înmatriculare ale acestuia, părăsind locul evenimentului.

Ulterior, poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu l-au identificat, la locuinţa sa din Ighiu, acesta fiind într-o vădită stare de ebrietate.

În ciuda evidenţelor, tânărul a negat implicarea în evenimentul rutier şi a refuzat să fie condus la spital, pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi refuz ori sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

În cursul zilei de azi, 8 decembrie, M.C.F. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus